fbpx
  • +31 (0) 6 131 102 51
  • Op afspraak
Shopping cart

No products in the cart.

Koi5er > Producten > Koivoer > JPD | KoiVoer

JPD KOIVOER

JPD Hoog kwaliteit koi voer uit Japan. Dit voer wordt veel gebruikt door Japanse koi kwekers. Het bevat hoog kwaliteit en uitsluitend ingrediënten die kwaliteit van uw koi en gezondheid verbeterd.

Er zijn verschillende soorten JPD koi voeren.

 

JPD Shori High Growth

Shori is een Koi voer dat unieke ingrediënten bevat die de opname van voedingsstoffen bevorderen en daardoor groei, kleur en weerstand versterken. Shori bevat onder andere twee soorten pro-biotisch die vele malen langer houdbaar zijn als concurrerend voer. Daarnaast bevat Shori een uniek ingrediënt dat speciaal voor maagloze vissen de opname van eiwit bevordert. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van voer verteerde eiwitten. Een bijkomend effect is dat de waterkwaliteit sterk wordt bevorderd door de betere opname van eiwitten.

Het 34% eiwitgehalte maakt het dat Yamato Nishiki een ideaal basisvoer is voor uw Koi. De korrels breken niet in het water en genereren nauwelijks afvalstoffen. De samenstelling waarborgt
een goede groei en de toevoeging van astaxantheïne zorgt voor een natuurlijke kleurontwikkeling.

 

JPD Shogun All Weather

Kwaliteitsvoeding met witbeschermer voor elk seizoen en kan dus het gehele jaar gevoerd worden. Verbeterde verteerbaarheid. Bevordering het spijsverteringsproces van Koi.
Verbetert de opname en verminderd de afvalstoffen
Gefabriceerd met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit
Bevat vitamine C voor bescherming tegen virussen en ziekten
Bevat vitamine en druiven olie om de huid te beschermen tegen oxidatie
verminderd de stress
Bevat Mannose ter bevordering van de slijmproductie ter bescherming van de huid en het verkrijgen van een mooie glans laag

JPD YAMATO Color Enhance

Yamato Nishiki is een zeer uitgebalanceerd kleur versterkend voer, gemaakt van zuiver
natuurlijke ingrediënten. Dit oorspronkelijk in Japan geproduceerde voer is zeer populair, vanwege de enorm goede prijskwaliteitsverhouding.
Gunstig geprijsd en toch met alle Japanse kennis van een Volwaardig Koivoer

JPD FUJIYAMA Staple Diet

FUJIYAMA is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten om gezonde Koi te houden. Het volledig natuurlijke voedsel bevat geen kunstmatige kleur stoffen.
Is samengesteld uit top kwaliteit vismeel, bijzonder smakelijk voor Koi.
Licht verteerbaar en de pellets hebben de juiste grootte om gemakkelijk door de Koi gegeten worden.
Wordt gefabriceerd als drijvend type koi voer, behoudt zijn vorm en vertroebelt het water niet.

 

 

JPD FUJIZAKURA All Weather

FUJIZAKURA is een hoogwaardig koi voeder met vele bijzondere ingrediënten die het immuun systeem versterken en de slijmhuid verdikken. Dit effect wordt bereikt door gebruik te maken van verschillende algen en gisten. De opname is echter vele malen hoger dan gewone spirulina. Samen met deze ingrediënten en de totale hoogwaardige samenstelling mag men Fujizakura het best verkrijgbare product noemen.

Ingrediënten: Vismeel, tarwemeel, ontvette sojabonen, inktvismeel, maïszetmeel, Natriumfosfaat, torula gist, Astaxanthine, zeewierextract, vitaminen en mineralen.

JPD CLAY

JPD heeft ook mudbooster in het assortiment. Deze vijverklei verbetert de waterkwaliteit en voegt belangrijke mineralen toe aan het water.

Back To Top