fbpx
  • +31 (0) 6 131 102 51
  • Op afspraak
Shopping cart

No products in the cart.

Koi5er > Producten > Koivoer > Miyagi | Koivoer

Miyagi Koivoer Kopen?

Het nieuwe Miyagi koivoer bestaat uit maar liefst 6 soorten met als korrelformaat van 6 mm!

MIYAGI COLOR-UP
Voor een excellente en diepe kleur.
Miyagi ‘Color-Up’ is absoluut de nummer 1 als het gaat om kleurvoeders. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten zoals paprikapoeder, krillolie, maisgluten, spirulina en de eencellige alg ‘Haematococcus pluvialis’ die rijk is aan de sterke antioxidant ‘astaxanthine’.

Color-Up-800-gram-Koi5er

MIYAGI IMMUNO UP
Weerstandsverhogend voer.
Miyagi ‘Immuno Up’ is een voeder wat de focus legt op het immuunsysteem en daardoor zorg draagt voor een betere weerstand en een betere spijsvertering. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi ‘Immuno Up’ ervoor dat uw vissen een uitstekende weerstand krijgen en dus minder vatbaar zijn voor ziekten.

Miyagi-Immuno-Up-800-gram-Koi5er

MIYAGI PREMIER BALANCE
Voor een juiste balans (groei-bevorderend en kleur-ondersteunend).
Miyagi ‘Premier Balance’ voorziet uw koi van alle voedingsstoffen die een koi nodig heeft. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met vitaminen en mineralen, ondersteunt het dagelijks voeren met Miyagi ‘Premier Balance’ de spijsvertering en de homeostase, zonder vetafzetting te bevorderen.

Premier-Balance-800-gram-Koi5er

MIYAGI PREMIUM GROWTH
Voor een superieure groei en een verbeterde lichaamsbouw.
Miyagi ‘Premium Growth’ stimuleert verbetering van de lichaamsbouw en buitengewone groei voor koi. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met vitaminen en mineralen, bevordert het dagelijks voeren met Miyagi ‘Premium Growth’ de groei van uw koi, zonder vetafzetting te bevorderen.

Premium-Growth-800-gram-Koi5er

MIYAGI SPRING-AUTUMN
Licht verteerbaar voor- en najaarsvoer.
Miyagi ‘Spring-Autumn’ is een licht verteerbaar voeder dat uitermate geschikt is in het voor- en najaar. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi ‘Spring-Autumn’ ervoor dat uw vissen in de wat koudere perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijvoorbeeld sterk de winter in te gaan en er ook weer sterk uit te komen.

spring-autumn-800-gram-Koi5er

MIYAGI WINTER CARE.
Licht verteerbaar wintervoer.
Miyagi ‘Winter Care’ is een licht verteerbaar voeder dat uitermate geschikt is in het voor de koude en gevaarlijke winterperiode. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi ‘Winter Care’ ervoor dat uw vissen in de koude perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijvoorbeeld sterk de winter in te gaan en er ook weer sterk uit te komen.

winter-care-1200-gram-Koi5er

Ons Miyagi Assortiment :

Miyagi winter care,
Miyagi Premium Growth,
Miyagi Color up
Miyagi premier Balance,
Miyagi Immino up,
Miyagi Spring-Autumn,  
Back To Top