fbpx
  • +31 (0) 6 131 102 51
  • Op afspraak
Shopping cart

No products in the cart.

Koi5er > Producten > Koivoer > SaniKoi | koivoer

SANIKOI KOIVOER KOPEN

Koivoer van Sanikoi staat garant voor topkwaliteit. De rijke samenstelling en unieke extra’s in het koivoer van Sanikoi zijn razend effectief op de spijsvertering en het welzijn van uw koi. Dat komt door de bestanddelen van cichorei wat een belangrijk onderdeel is van SaniComplex (een element dat in elk Sanikoi koivoer verwerkt zit). Een ander onderdeel in Sanikoi koivoer is Sanibooster, een vitaminecomplex dat de weerstand van uw koi bevordert.

BESTE SANIKOI KOIVOER
Koi5er biedt verschillende soorten koivoer aan van het merk Sanikoi. Elk koivoer heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt.

Sanikoi Gold Protein Plus is een top food met een zeer hoog eiwitgehalte dat bijdraagt aan de excellente groei en de goede gezondheid van uw koi. Voeren wordt aangeraden vanaf 15 graden.

Sanikoi Gold Protein Plus 6 mm 10 ltr

Sanikoi Colour Hi-Grow Mix is een top food met een hoog eiwitgehalte dat bijdraagt aan de groei en een natuurlijke kleurpigmentatie bevordert. Hoofdbestanddelen zijn visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten, krillmeel en tarwekiemen. Voeren wordt aangeraden vanaf 15 graden.

Sanikoi Colour Hi-Grow Mix 6mm 10 ltr

Sanikoi Excellent All-Round is een drijvend hoofdvoer voor uw koi. Sanikoi Excellent All-Round draagt bij aan een excellente groei en stimuleert de bevordering van een natuurlijk kleurpatroon. Voeren wordt aangeraden vanaf 12 graden.

Sanikoi Excellent All-Round 8mm 10 ltr

Sanikoi All Season Wheat Germs is drijvend voer dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. Dankzij het relatief lage eiwitgehalte kan All Season Wheat Germs gevoerd worden van het vroege voorjaar tot laat in de herfst. Voeren kan vanaf 10 graden.

All-Season-Wheat-Germs-

Sanikoi Winter Wheat is zinkend voer dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. In koude watertemperaturen zal de activiteit van vissen aanzienlijk verminderen. Dit heeft natuurlijk effect op de energiebehoefte en de voedselopname. Winter Wheat van Sanikoi is een ideaal voer om uw koi toch te laten voorzien van de gewenste energiewaarde.
Sanikoi Sturgeon Pro is steurvoer met een hoog eiwitgehalte dat de groei en natuurlijke kleurpigmentatie bevordert. Het is een zinkend hoofdvoer dat gevoerd mag worden vanaf 10 graden.

SaniKoi-Sturgeon

Sanikoi Staple Prime is een drijvend koivoer dat de natuurlijke kleurpatronen bevordert. Voeren wordt aangeraden vanaf 12 graden.

Staple-Prime-6mm-10L-1-

Back To Top