fbpx
 • +31 (0) 6 131 102 51
 • Op afspraak
Shopping cart

No products in the cart.

Koi5er > Producten > Koivoer > Takazumi | Koivoer
TAKAZUMI KOIVOER KOPEN?
Takazumi Professional Koivoer is een koivoer van uitzonderlijke kwaliteit. Takazumi scoort vooral goed op de groei- en kleurontwikkeling van koi. In veel gevallen beter dan de grote wereldmerken. Takazumi probeert met behulp van het testen van het koivoer door consumentenpanels en vakhandelaren de kwaliteit altijd op peil te houden en verder te ontwikkelen. Vandaag de dag staat Takazumi Professional Koivoer stevig tussen de grote A-merken, met kwaliteitsproducten tegen sterk concurrerende consumentenprijzen. Bij Koi5er vindt u zelfs gegarandeerd de laagste prijs voor uw Takazumi Koivoer.
BESTE TAKAZUMI KOIVOER
Koi5er biedt 10 verschillende koivoer soorten aan van het merk Takazumi. Elk van deze 10 koivoeren heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt en kom erachter welke het beste is voor uw koi.
 • Takazumi Gold Plus, zorgt voor een voorspoedige groei en snelle kleuring van uw koi. Daarnaast bevat Takazumi Gold Plus een medium proteïnegehalte gecombineerd met vele voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid van uw koi. Takazumi Gold Plus Koivoer kan in elk jaargetijde gevoerd worden en blijft een lange tijd drijven in uw vijver. De hoge verteerbaarheid van het Takazumi Gold Plus Koivoer zorgt voor een betere waterkwaliteit en voor minder belasting van uw filtersysteem.
gold plus 2.5kilo
 • Takazumi Mix,  is een professioneel gezondheidsvoeder die bestaat uit een combinatie van Takazumi Gold Plus en Takazumi High Growth. Takazumi Mix draagt bij aan een snelle groei en een optimale kleurontwikkeling van uw koi. De korrels van Takazumi Mix zijn drijvend. Deze eigenschap zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling).
Takazumi mix 4.5kilo
 • Takazumi Yugen, is een professioneel koivoer dat het immuunsysteem van uw koi enorm zal versterken. Deze eigenschap wordt mogelijk gemaakt door de bacteriële immunomodulator die als extra in het Takazumi Yugen is toegevoegd. Het voeren van Takazumi Yugen resulteert bij opgroeiende en volwassen koi in een korte tijd tot een prima ontwikkeld en prima functionerend immuunsysteem. Deze verbeterde functies zullen zich uiten in een zeer snelle groei, uitstekende kleurontwikkeling en een verbeterde weerstand van uw koi.
takazumi 2.5 kiler
 • Takazumi Easy is een speciaal ontwikkeld koivoer voor de minder actieve koi in uw vijver. Door de verminderde activiteit wachten deze koi tot het voer dieper in de vijver is gezonken. Takazumi Easy heeft een zinkende eigenschap, wat ideaal is voor de afwachtende vissen. Daarnaast is Takazumi Easy, door het lage vetgehalte en het medium proteïnegehalte, uitstekend in de winter te gebruiken. Een andere positieve eigenschap van Takazumi Easy Koivoer is de hoge verteerbaarheid, wat zorgt voor minder vertroebeling van het vijverwater en een minder belast filtersysteem.
Takamzumi Easy 2.5 kilo
 • Takazumi High Growth, is koivoer met een verhoogd proteïnegehalte en een aminozuurprofiel. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende en snelle groei van uw koi. Tevens zijn de korrels van Takazumi High Growth drijvend. Deze eigenschap zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling).
takazumi high growth 2.5
 • Takazumi Vital, is een drijvend koivoer dat een laag vet- en een medium proteïnegehalte bevat. Bovendien zorgt Takazumi Vital mede daarom voor een perfect afweersysteem tegen infecties en parasieten. Heeft uw koi een verminderde conditie door gebruik van medicijn of na transport? Takazumi Vital kunt u prima gebruiken om de conditie weer op peil te krijgen.
Takazumi vital 2.5 kilo
 • Takazumi Junior Premium, is koivoer dat speciaal ontwikkelt is voor de jonge en opgroeiende koi. De samenstelling van Takazumi Junior bevat ingrediënten die bijdragen aan een gezond leven, een goede weerstand, een snelle en verantwoorde groei alsmede de ontwikkeling van de kleur van uw koi. De drijvende eigenschap van Takazumi Junior zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling).
Takazumi Junior
 • Takazumi Friend, is een onderhoudend basisvoer voor koi dat de kleur en groei stimuleert. Ondanks dat het voer voordelig is, staat het garant voor degelijke kwaliteit. De drijvende korrels van Takazumi Friend dragen bij aan een goede waterkwaliteit en een minder belast filtersysteem.
Takazumi friend koi5er koivoer
 • Takazumi Easy Mix bestaat uit een mix van Takazumi Easy en Takazumi Gold Plus. De uitgebalanceerde samenstelling van de mix is geschikt voor actieve en minder actieve koi. Daarnaast is Takazumi Easy Mix geschikt voor elk jaargetijde.
Back To Top