fbpx
  • +31 (0) 6 131 102 51
  • Op afspraak
Shopping cart

No products in the cart.

Koi5er > Producten > Merken > Velda > Velda Aqua Test Nitraat NO3
  • Sku: 121518
  • Availability: Out Of Stock

Velda Aqua Test Nitraat NO3

13.25

Meet nauwkeurig het nitraat NO3 maximaal 25 mg/l.
Met de Aqua Testen van Velda kan de kwaliteit van vijver- en aquariumwater snel en nauwkeurig worden bepaald.

Vergelijk
Beschrijving

Velda Aqua Test Nitraat NO3

Met de Aqua Testen van Velda kan de kwaliteit van vijver- en aquariumwater snel en nauwkeurig worden bepaald. De Velda Aqua Test NO3 meet het nitraatgehalte van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Meer dan 25 mg/l nitraat veroorzaakt algengroei.

 

Een handig hulpmiddel daarbij is de Pond Test App voor smartphone of tablet. Na het invullen van de gevonden waarden krijg je een overzichtelijke vijverdiagnose. Aan de hand van deze vijverdiagnose kunt u aan de slag met de verbetertips van Velda die zijn afgestemd op je eigen vijversituatie. De testresultaten worden bewaard om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het vijvermilieu.


DE:

Velda Aqua Test Nitrat NO3

Mit den Aqua Tests von Velda kann die Qualität von Teich- und Aquarienwasser schnell und genau bestimmt werden. Der Velda Aqua Test NO3 misst den Nitratgehalt von Süß- und Salzwasser anhand der Farbskala und des Komparators. Mehr als 25 mg/l Nitrat verursachen Algenwachstum.

 

Ein praktisches Tool ist die Pond Test App für Smartphones oder Tablets. Nach Eingabe der gefundenen Werte erhalten Sie eine eindeutige Teichdiagnose. Basierend auf dieser Teichdiagnose können Sie mit den Verbesserungstipps von Velda beginnen, die auf Ihre eigene Teichsituation zugeschnitten sind. Die Testergebnisse werden gespeichert, um einen Einblick in die Entwicklung der Teichumgebung zu erhalten.

Extra informatie
Gewicht 012 kg
Afmetingen 12 × 12 × 7 cm
Merk

Velda

Testset Soort

NO3 Nitraat

Back To Top